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Vegan trifle

INGREDIENTS
For 3-4 servings you’ll need
200 ml soy cream
3 tsp maple/agave syrup
1 tablet Lovechock sweet nibs & sea salt
300 g vanilla soy yoghurt
125 g raspberries (fresh)

THE MAGIC
Add the soy cream and maple/agave syrup to a saucepan and bring it to a light simmer.

Take the saucepan from the heat and add the Lovechock bar. Mix it until the chocolate is fully melted.

Divide the mixture among 3 glasses and place it in the fridge to harden for at least 3 hours.

After the chocolate layer is solid, add half of the raspberries followed by the soy yoghurt.

Top it with the other half of the raspberries and some extra Lovechock chunks.

Éclats de Fêves Douces & Sel Marin
Éclats de Fêves Douces & Sel Marin

Une combinaison d’éclats de cacao croquants et de sel marin qui renforcent le caractère du cacao cru.

Détails du produit
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Vegan Goodness. Toujours pur, biologique, moins de sucres.

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